Gratis verzending!* Snel geleverd met DHL
Ruilen & retourneren Eenvoudig binnen 30 dagen
Bereikbaar van ma-vr 08:30 t/m 17:30

AVG/PRIVACY

1) Identiteit van de onderneming

Stalt Medical Einsteinstraat 67 3316 GG Dordrecht

2) Contactgegevens

Stalt Medical www.staltmedical.nl [email protected] Tel: 078-8447269 KvK nummer: 68298498

3) Doel gegevensverzameling

Primair doel van de gegevens: data wordt ingezet tbv logistieke doeleinden De site wordt optimaal beschermd middels certificaten en het up to date houden van de site zodat uw gegevens maximaal beschermd zijn.

4) Ontvangers persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld bij Stalt Medical en enkel en alleen gebruikt voor het doel waarmee deze ter beschikking gesteld worden. Ontvangen informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet verstrekt aan derde partijen

5) Bewaren van gegevens

Indien u wilt kunnen u gegevens na afhandeling van de order verwijderd worden; dit kan na 14 dagen na afhandeling van de order (u kunt dit per email aanvragen ovv het ordernummer; [email protected] )

6) Recht op inzage, rectificatie

U kunt ook om rectificatie of inzage van de gegevens vragen ([email protected])

7) Het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens

Men kan bezwaar maken tegen de verwerking van persoonsgegevens

8) Recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Conform de nieuwe wet heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de AP

9) Het verstrekken van persoonsgegevens vloeit voort uit een contractuele verplichting

Persoonsgegevens zijn nodig om een order te kunnen uitvoeren en/of een klant te informeren

10) Communicatie vormen; wij hanteren meerdere communicatie methoden

E-mail: het informeren van klanten via e-mail; indien u in de toekomst geen mail wenst te ontvangen kunt u dat aangeven via [email protected]

Telefoon: Bij vragen van klanten waarbij extra informatie nodig is kan er telefonisch contact opgenomen worden (wanneer telefoonnummer gegeven is)